Mercedes A Klasse

A-klasse med stor personlighed

 

Den nye model fra Mercedes A-Klasse har ikke bare et nyt fedt design, men det er en helt ny æra inden for biler. Den nye A-klasse er intelligent og personligt tilpasse til dig. Det betyder, at alt føles perfekt og enkelt lige som du selv ønsker det.

 

Tiltal din bil ”Hey Mercedes”

Den nye Mercedes A-Klasse er blevet udstyret med kunstig intelligens. Mercedes nye system ”MBUX” som står for ”Mercedes-Benz User Experience”, og det er et sammenspil mellem bilens forskellige funktioner – både hardware og software. Bilen vil med tiden kende din favorit musik, vide hvilken vej du har på arbejde og meget mere. For at du lettere kan styre bilen, har den et helt nyt stemmestyringssystem og det betyder, at bilen lytter til hvad du siger. Vil du have læst dine sms’er op mens du kører? Har du brug for en vejrudsigt? Skal du skifte radiostation? Alt dette kan du sige til bilen med indledningen ”Hey Mercedes” og den vil forstå det med det samme. Bilens ”kloge” indre gør det muligt at tilpasse den præcist til dine behov. Du kan tilpasse bilen efter dine ønsker, køremåde og dine specifikke krav til betjening. Også den innovative touch screen forrest i bilen kan du indrette efter dine ønsker. Det er helt essentielt at nævne, at den skærm der er placeret forrest i bilen, ikke er som andre skærme. Denne strækker sig fra midte af kabinen under forruden og hen bagved bilens ret, og den indeholder alt info du skal bruge når du kører. Placeringen af skærmen gør, at du hele tiden ser fremad. Her ser du fx hastighed, navigation og fart – Lige i dit synsfelt. Du tilpasser selv skærmens indhold og højde så den passer til dig.

 

Din nye intelligente Mercedes

Bilens indre består også af stor komfort og høj sikkerhed. Sikkerheden er helt i top i den nye A-Klasse, og den har endda evnen til at holde en korrekt afstand til andre biler, når man kører op til 200 km/t. Den optimerede komfort gør de lange køreture meget lettere. Du kan køre i myldretid eller om natten og stadig føle dig tilpas og ikke stresset. Den høje sikkerhed under kørsel kommer fra Mercedes Intelligent Drive som er udviklet efter Mercedes tanke om, at den tid du bruger i bilen, er vigtig – Det er din tid, dit til at lade op og tid til afslapning. Bilen har også en Blind-spot-assisten som gør dit overblik endnu bedre. Du har bedre overblik når du skifter vognbane og hvis der er genstande eller personer i dine blinde vinkler. Den nye A-Klasser hører ikke kun hvad du siger, den ser også det du ikke selv ser. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit køb af en ny A-Klasse.