Mercedes b klasse

Bilen med et selvsikkert og sportsligt udtryk

 

Med en Mercedes B-Klasse går du, sammen med din bil, ind i Mercedes’ digitale verden. Du får en bil fuld af intelligente systemer der gør din oplevelse helt i top. Der bliver skabt en forbindelse mellem dig, sin telefon og din bil. Du kan via din telefon læse data om din bil, også selvom bilen ikke er i nærheden. En B-Klasse er en bil der gør dit liv lettere – og en helt del sjovere!

 

Intelligent Drive

Mercedes har en software kaldt ”Mercedes-Benz Intelligent Drive” det er en samling af avancerede teknologier der gør oplevelsen helt perfekt. Softwaren indeholder bl.a. følgende:

 

  • Lane keeping-assistent: Du får hjælp til at blive på din bane. Hvis din bil forlader vognbanen utilsigtet, vil du få en advarsel som vibrationer i rettet. Registreringen sker via billeder fra et kamera der sidder bag bilens forrude.

 

  • Pre-safe-system: En kritisk situation vil blive opfanget før det sker og dette vil igangsætte en række forbyggende funktioner hos personerne der er fastspændt i bilen. Funktionen er altid klar til at blive sat i gang.

 

  • Bremseassistent: En bremseassistent minimerer risikoen for uheld i trafikken. Registreres det at afstanden til den forankørende er for lille i flere sekunder bliver der vist en advarselslampe i instrumentbrættet. Dette kan udvides med en advarselslyd.

 

  • Blind Spot-assistent: En lille rød lampe bil lyse i sidespejlet hvis der kommer en bil, cykel eller gående ind i din blinde vinkel. Bliver lampen overset og man tænder for bliklyset vil det starte en alarm.

 

  • Afstandspilot: Med afstandspiloten gør du din kørsel mere sikker og du får en mere aflastende køretur. Du får hjælp til automatisk at holde en sikker afstand til den forankørende bil.

 

  • Parkeringspilot og bakkamera: Du får en meget lettere parkering. Bak kameraet tænder af sig selv når du sætter bilen i bakgear. Du får let ved at se genstande, bevægelser eller personer tæt på bilen.

 

En Klasse af fleksibilitet

Med en Mercedes B-Klasse får du en bil hvor du ikke kommer til at mangle plads. Bilens kabine er indrettet, så du har den plads du behøver, og du kan let finde dine ting frem uden at bøvle for meget.

 

Med praktisk Mercedes-tilbehør har du mulighed for at indrette bilen efter dit behov. Du kan indrette med børnesæder, kølebokse og eget andet som gør din B-Klasse til en drøm. Det er ikke kun i bilens indre du får masser af fleksibilitet. Men også bilens ydre er meget attraktivt. Her får du en smart udseende bil og mulighed for tagbokse med mange muligheder. Du får derfor plads til masser af sportsudstyr og bagage. Men ikke kun bagage på bilens tag er gennemtænkt, men bilens bagagerum er perfekt opbygget så det er let og overskueligt. En B-Klasse giver dig en bil med masser af plads og muligheder, og du får en top-intelligent bil.