Stor mercedes

Das Beste oder nichts

 

Det internationale Mercedes-Benz, der opstod i Tyskland tilbage i 1926, bliver af mange bilentusiaster betragtet som et af de bedste bilmærker i verden. Det er kendetegnet på sine evigt høje standarder med hensyn til både sikkerhed, æstetik, komfort og funktionalitet. Derfor er det ikke overraskende, at bilmærkets slogan lyder: ”Das Beste oder nichts”.

Sikkerhed frem for alt

Folkene bag Mercedes-Benz prioriterer sikkerhed enormt højt, både for dig som bilist og for dine passagerer. Derfor laver de konstant nye tiltag for at øge sikkerheden i deres mange forskellige modeller af personbiler. Blandt andet har de skabt det såkaldte ’Mercedes-Benz Intelligent Drive’ – et system, der advarer dig, hvis der er risiko for et sammenstød med en anden bil. Systemet kan desuden hjælpe dig med at sænke farten og kan endda selv starte en nødopbremsning, hvis det bliver nødvendigt. Det betyder, at du kan føle dig fuldkommen tryg i trafikken, og at du får ro til at nyde din køretur.

Ny elbil fra Mercedes-Benz

Sikkerhed er også i højsæde i bilmærkets spritnye elbil, den famøse Mercedes EQC. Foruden at have det tidligere nævnte ’Mercedes-Benz Intelligent Drive’, kan elbilen hjælpe dig med at blive i din kørebane, holde den samme afstand til bilen foran dig, registrere biler i din blinde vinkel og sågar minde dig om den maksimale kørehastighed på den strækning, du befinder dig på. Se prisen på Mercedes EQC på bilmærkets egen hjemmeside eller ring til din lokale forhandler.