Mercedes c klasse

En alsidig Mercedes

 

Den nye Mercedes C-Klasse 2018 har fået en opgradering, men det er ikke noget man direkte kan se på nær hvis man kigger på bilens lygter. Lygterne er blevet skiftet ud med LED high performance lygter som giver en meget bedre oplevelse især når man kører i mørke. Inde i bilen er informationssystemet blevet opgraderet. Her er flere højtalere og større skærme som gør bilen lidt mere luksus end den allerede var i forvejen. Lyset i bilens kabine er også tilpasset så det giver en mere afdæmpet og behagelig belysning og det er med til at understrege den luksuriøse loungestemning, som er i en Mercedes C-Klasse. Den største forandring der er sket, kan man dog ikke direkte se, men der er sket store forandringer med sikkerhedssystemet i bilen. Det gamle system er blevet erstattet med et nyere og mere avanceret sikkerhedssystem, og det gør at man som fører og passager kan føle sig 100% tryg i bilen under alle forhold.

 

De perfekte køreegenskaber

Med en Mercedes C-Klasse får du en bil hvor køreoplevelsen er helt i top. Du får en bil med 7-trins automatgear som giver maksimalt udbytte af bilens køreegenskaber, lige fra komfortabel kørsel til sportskørsel. Ønsker du en bil der er god til lange ture på vejene, så kan bilen tilpasses så du, som fører, ligger godt på vejen og bliver isoleret fra alle rystelser der kan forekomme. Men det kan også være du, at du vil mærke bilen mere og derfor ønsker en hård affjedring og direkte styring. Denne tilpasning sker via bilens DYNAMIC SELECT-program hvor du selv tilpasser bilens egenskaber efter dine behov. Som en bonus til bilens perfekte køreegenskaber får du også et Head-up display. Det giver overblik over de vigtigste informationer du skal vide. Disse informationer bliver vist oppe i bilens forrude så de er direkte i dit synsfelt, men uden at de generer din kørsel og dit fokus på vejen. I forruden vises fx navigationsoplysninger, hastighed, hastighedsbegrænsning mfl. og alt dette kan også tilpasses efter dine individuelle ønsker.

 

Et netværk mellem dig og bilen

Med ”Mercedes me connect” bliver der skabt et netværk mellem dig, din Mercedes og din smartphone. Dette gør det muligt at tjekke din bils kilometerafstand, dæktryk osv. direkte i Mercedes me-appen uanset om du er på farten eller sidder derhjemme. Via Mercedes me connect kan du få trafikoplysninger i live-time, du kan se køretidsoversigter og få foreslået mere optimale veje til der hvor du skal hen. For at få adgang til alt den smarte nye teknologi skal du blot registreres i Mercedes me Portalen, og den vej igennem bliver du forbundet med din bil. Du tilpasser de tjenester i appen lige som du selv ønsker og du kan let rette tjenesterne til over tid. Med en Mercedes C-Klasse får du en personlig bil som passer 100% til dig og dine kørselsbehov.