Mercedes c klasse

En ny alsidig Mercedes-Benz

 

Ønsker du en SUV der skiller sig ud fra de andre SUVere på markedet, så skal du vælge en GLA. En Mercedes GLA-Klasse er en SUV der skiller sig ud fra mængden. Bilen har et udseende som en coupé og indvendig teknologi der løfter bilen til en helt anden klasse. Denne GLA-Klasse er den første SUV af sin slags, men det er helt sikkert ikke den sidste. For Mercedes sikrer os bilelskere, at vi får mere at se af de smarte og sporty SUVere.

 

En formidabel udstyrspakke

Hvis du skal købe en Mercedes GLA, kan du tilkøbe en eksklusiv udstyrspakke som også kaldes en AMG eksklusiv pakke. Udstyrspakken indeholder et væld af eksklusive udstyrselementer til din bil. Du får bl.a.: Sportssæder med lækkert læderindtræk, interiør i asketræ, multifunktionsret i læder, opbevaringsrum i midterkonsollen og meget andet. Ud over den eksklusive udstyrspakke er der også andet udstyr du kan få til din Mercedes som måske kan gøre din hverdag med bilen lidt lettere:

 

 • KEYLESS-GO
  Et lettere adgangssystem til din bil. Du skal bare have din elektriske bilnøgle på dig og så kan du åbne og låse alle bilens døre ved blot en enkelt berøring på dørens håndtag. Det samme gælder for motoren som også kan startes ved et enkelt klik på en knap. Systemet gør det også muligt at åbne bagagerummet uden at røre ved den, blot ved at lave et signal med foden.

 

 • NIGHTpakke
  Det et er fedt og eksklusivt design der giver bilen det sportslige udtryk. Bilen får mørketonede glas over sidespejlene og letmetalfælge til rudeindfatningerne. Med denne udstyrspakke får du mulighed for at lave bilen helt individuelt til dig.

 

 • TYVERIpakke
  Nye sikkerhedselementer i bilen gør den endnu mere modstandsdygtig overfor tyverier. Hvis der kommer en uvedkommende person ind i bilen eller bilens position bliver ændret uventet, så vil dette skabe en advarselsalarm.

 

 • Smartphone integrationspakke

Man har sin smartphone med sig overalt, og nu kan du også integrere den med din Mercedes. Det skaber en forbindelse mellem din bil og din telefon, som gør oplevelsen meget bedre.

 

 • Sædekomfortpakke

Du sikrer dig komfort der er helt i top. Denne pakke giver mulighed for at lave højdeindstillinger af alle sæderne i bilen, justere sædernes hældning og få et specifikt sædedesign som skaber en tilfredsstillelse hos alle passagerer.

 

Den perfekte offroader med et sporty design

Med en Mercedes SUV får du en bil der udstråler et dynamisk design og en bil der bare vil fremad. En Mercedes SUV er eksklusiv, og designet får den til at skille sig ud fra andre modeller du ser på markedet. Med det smarte udseende og de intelligente udstyrspakker, får du en bil der bliver en fast del af din dagligdag.